Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.

Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ

Η Θέμις Καρδιόλακα στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.

mama_den_trww_prasina
Η Θέμις Καρδιόλακα είναι μία σπουδαία μαμά και μία επιτυχημένη συγγραφέας. Κατάφερε να δημιουργήσει με γνώμονα την αγάπη της για τα παιδιά και για την μαγειρική ένα μοναδικό βιβλίο συνταγών και όχι μόνο… με ιδιαίτερη αξία.
 
Με ευστοχία και ευρηματικότητα προσέγγισε ένα καθημερινό πρόβλημα διατροφής των παιδιών και έδωσε τη λύση σε κάθε σύγχρονη μαμά.
 
Το βιβλίο της με τίτλο «Μαμά δεν τρώω πράσινα» προκάλεσε και προκαλεί το ενδιαφέρον κάθε μανούλας που ενδιαφέρεται και προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά της δίνοντας τους μέσα από το φαγητό όλες τις βιταμίνες των λαχανικών που είναι τόσο απαραίτητες. Με έξυπνο και μαγικό τρόπο η Θέμις Καρδιόλακα καταφέρνει να κρύψει μέσα στις συνταγές της όλα τα πολύχρωμα λαχανικά και να μας αιφνιδιάσει ευχάριστα με το γευστικό αποτέλεσμα.
 
Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό επισκέφτηκε τις κουζίνες του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. και μαγείρεψε δύο μοναδικές συνταγές με τους μελλοντικούς chef της σχολής παρουσία του Τομέα Παιδαγωγικών Επαγγελμάτων
 
Μας ενθουσίασαν οι τεχνικές της αλλά και η μεγάλη της αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Πολύ περισσότερο όμως μας συγκίνησε η συμβουλή της… να κάνουμε επάγγελμα το χόμπι μας, δηλαδή αυτό που αγαπάμε να κάνουμε, γιατί μόνο έτσι θα αισθανθούμε γεμάτοι και θα πετύχουμε!

 

Επικοινωνία


Icon

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.

Περισσότερα

Οδηγός Σπουδών


Icon

Ξεφυλλίστε τώρα τον οδηγό σπουδών μας.

Περισσότερα

Γραφείο Ευρέσεως Κατοικίας

Icon

Έρχεσαι από την επαρχία; Κανένα πρόβλημα!

Περισσότερα

Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας

Icon

Κοντά σας και μετά τη λήξη των σπουδών σας.

Περισσότερα